Universal Contour Wrap

Ontgifting

Druk, druk, druk..........stress vormt inmiddels een dagelijks onderdeel van ons bestaan. Dit zorgt voor een zware druk op het menselijke immuunsysteem. Ontgiften helpt het lichaam in balans te blijven, waarmee een verminderd welzijn, vermoeidheid en eventueel ziekte wordt voorkomen. Torso Finis maakt gebruik van de hieronder beschreven systemen om uw lichaam te ontgiften.

Universal Contour Wrap

UCW is van oorsprong een medische behandeling. De laatste jaren wordt UCW veelvuldig toegepast als schoonheidsbehandeling. Torso Finis gebruikt UCW vooral omwille van zijn afslankende werking. UCW is een originele inpakmethode met windels en zeeklei. De zeeklei zorgt voor een sterke ontgifting, afslanking en vitalisering van het hele lichaam. UCW verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Een klant verliest bij de eerste behandeling minstens 15 centimeter verlies in totale lichaamsomtrek.

Wilt u gaan lijnen, dan is UCW een uitstekende start om het lichaam vrij te maken van gifstoffen. Ook als u al een aantal kilo's bent afgevallen is UCW aan te raden. Tijdens het afslankproces blijven er namelijk gifstoffen achter in het lichaam en deze zorgen vaak voor een vermoeid gevoel.
Uiteraard is het voor iedereen een weldaad om het lichaam met regelmaat te ontgiften! Tijdens de behandeling geniet u van een heerlijke ontspanning. Nadien voelt u zich weer als herboren!

Bekijk hier onze belevingsmogelijkheden:

Body analyse
BMI en lichaamsomvang meting

Basic beleving
ontgiftende bodywrap met windels en dode zeeklei

Excellent beleving
bodypeeling, dubbele sessie laconium en bodywrap

Superieur beleving
bodypeeling, dubbele sessie laconium, bodywrap, omega detox voetenbad en massagestoel

 

Patty Brard is enthousiast over de Universal Contour Wrap. Lees hier haar verhaal.

Klik hier voor onze tarieven.

Direct reserveren »

Referenties

Mirjam Strijbosch
16:19 24-02-2015
Een werkelijk fantastische ervaring met warme aandacht van iedereen, die bij Torso Finis werkt. Echt in de watten worden gelegd. Een heerlijke ontspanning met grote opbrengst.
Marga van Dinther, Someren
10:12 19-08-2014
Van te voren medicatie bekijken, of een behandeling wel of niet kan. Alleen dat, was al perfect. Zusssendag: herfst arrangement, wassen, wegen, meten, ingedraaid worden in wraps, dan een ruimte pak aan en uitrusten gaan. Een lekkere lunch tussendoor en een ontgiftend voetenbadje aan het einde.
Leuke, vriendelijke mensen die je helpen. Duidelijke antwoorden op onze vragen, cliĆ«nten op handen dragen. Veel gelachen, foto’s in het pak gemaakt. Je voelt je een ruimtewezentje op je gemak. Duidelijke informatie voor tijdens en na de behandeling. Kleine aanpassingen geen probleem.
Opnieuw meten en wegen, nog eens 40 cm kwijt, daar moet ik nog vaker heen.