Dermotherapie

Dermotherapie biedt een oplossing voor een aantal van de meest voorkomende huid- en bindweefselproblemen, waaronder cellulite. Door een uniek proces zorgt dermotherapie ervoor dat de behandeling een langdurig effect heeft. Dit maakt niet alleen het onderliggende vet- en bindweefsel los maar zorgt ook voor een stimulans van de doorbloeding, laat overtollig vocht wegvloeien en werkt daardoor reinigend en ontgiftend. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor het onderhuidse weefsel na een aantal behandelingen zachter en veerkrachtiger wordt. Een dermo-behandeling voor het gezicht is ook mogelijk. Zie hiervoor Anti-Aging System bij schoonheidsbehandelingen.

Deze behandelingen zijn uitermate geschikt als ondersteuning bij het afvallen. Wij raden dit dan ook ten zeerste aan bij ons proteïnedieet van Prodimed. Daar waar vetverbranding het lastigste is, maakt dermotherapie dit wel mogelijk en valt u ook op deze plaatsen af.

T.C.T. Thermo Cell-Test
De Cell-meter heeft de innovatieve eigenschap de cellulitis te gaan visualiseren en geeft u de ultieme confrontatie van uw cellulite probleem.
Dankzij de Thermo Cell-Test kunnen wij u gericht adviseren in de juiste behandeling.

Klik hier voor onze tarieven.

Direct reserveren »

Referenties

Mony Keukens, Asten
15:58 16-09-2014
Ik heb Torso Finis leren kennen door een heel tevreden cliƫnt, die er SUPER uit ziet. En toen al 2 jaar op gewicht bleef zonder jojo effect. Ik ben gelijk begonnen bij Torso Finis met 10 weken Laconium en Dermotherapie, de begeleiding is Super ik ben dan ook zeer tevreden ben meer afgevallen dan ik had gehoopt! Ik voel me goed, fit en ben trots op mezelf. Ik ben begonnen in fase 2, was goed vol te houden, was voor mij maar 2 weken en ik had altijd een vol gevoel. Het was steeds makkelijker vol te houden. Iedere week als ik kwam bij Torso Finis, was ik weer iets afgevallen en werd steeds enthousiaster. En dat mensen in mijn omgeving telkens zeiden ben jij afgevallen? Ja, zodoende ga je door. Ja je moet het gewoon proberen en je word steeds enthousiaster zodat het bijna vanzelf gaat.

Opheffings-uitverkoop

bekijk actie