Studio

Laconium
Torso Finis werkt met laconiums met een therapeutische werking. De stralingswarmte van deze laconiumcabine gaat door de opperhuid tot diep in de spieren en de gewrichten. Hierdoor zijn deze behandelingen uitermate geschikt voor mensen met chronische aandoeningen als reuma, artrose, astma en slapeloosheid. Maar ook voor klachten als gevolg van de overgang, stress, constipatie en het ouder worden geeft de behandeling verlichting. De saunacabines van Torso Finis geven een verbranding tot 800 kcal. in een sessie van een half uur. Dat is meer dan het dubbele aantal kcal. t.o.v. een traditionele sauna. Wij adviseren deze sessies vaak in combinatie met andere behandelingen zoals dermotherapie, spierstimulatie en U.C.W. Ook in arrangementen bevelen we de laconium aan, omdat deze ontspant, reinigt, de bloedcirculatie stimuleert en het is een weldaad, een streling voor lijf en geest.

Zonnebank
In de studio staat een zonnebank met gezicht snelbruiner, waarmee u gedoseerd kunt genieten van de uv-stralen die uw huid een gebronsde tint geven.
Ieder persoon heeft een andere huid, het is daarom raadzaam om vooraf een huidanalyse te doen. Dan kunnen wij u informeren om op een verantwoorde manier van onze zonnebank gebruik te maken. We kunnen u ook adviseren welke producten u het beste kunt gebruiken voor èn na het zonnen. 

Download hier het formulier en kijk welke huid u heeft.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tijdens een bezoek aan Torso Finis. 

Klik hier voor onze tarieven.

 

 

Referenties

Frank en Marjon
11:14 20-06-2017
We hebben een fijne dag gehad, met fijne massages. De meiden zijn heel aardig en behulpzaam. Bedankt!
Ilse en Pleun
10:05 11-04-2017
Hele fijne ontspannende dag gehad. Lief en deskundig personeel. Komen graag nog een keer terug. Heel erg bedankt.

Opheffings-uitverkoop

bekijk actie