Prodimed

 

Afslanken met het Prodimed Proteïnedieet
Wil je wat kilo's kwijt? Prodimed heeft voor volwassenen bij wie sprake is van overgewicht een behandelprogramma ontwikkeld waarmee u snel, doeltreffend, duurzaam en veilig kunt afvallen. U krijgt hierbij persoonlijke begeleiding van een voedingsdeskundige. Het is niet moeilijk en u zult verbluffende resultaten boeken zonder daarna weer aan te komen zoals dat bij de meeste andere diëten wel het geval is.

Prodimed producten
Er zijn Prodimed producten in verschillende smaken. Dat zorgt ervoor dat dit dieet goed vol te houden is. U kunt hierbij denken aan koude en warme dranken, havermout, soepen, desserts en hoofdgerechten zoals omeletten, aardappelpuree en pannenkoeken. Elke maaltijd is al voorzien van een volledig afgestemde hoeveelheid multivitaminen en mineralen.

Wekelijks consult
Iedere cliënt komt elke week terug voor controle, waarbij naast het gewicht ook regelmatig de vetmassa in het lichaam wordt gemeten. Daarnaast wordt besproken hoe de week is verlopen en wordt het dieet verder bijgesteld tot u uw streefgewicht heeft bereikt.

Tips
Onze receptsuggesties stellen u in staat om op een creatieve manier met het proteïnedieet om te gaan. Tevens krijgt u voldoende tips om het dieet makkelijker vol te houden, zelfs als u eens een dineetje of een feestje heeft.

Voedingsdeskundige
Uw voedingsdeskundige zal u door het volledige dieet heen begeleiden, ondersteunen en motiveren om tot een maximaal resultaat te komen. Ook zal zij aangeven wanneer u naar de volgende fase kunt overgaan.

5 fasen
Het Prodimed behandelprogramma bestaat uit 5 verschillende fasen waarbinnen met eerst de nodige kilo's zal verliezen en vervolgens stap voor stap opbouwt naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Deze unieke combinatie verzekert resultaat op lange termijn!

Fase 1: Het totale eiwitdieet
Dit is de eerste fase van uw dieet. Hier zetten we een punt achter al uw vroegere eetgewoonten en elimineren vrijwel al uw voedingsmiddelen. In deze fase neemt u 4 tot 6 zakjes van het Prodimed proteïnedieet per dag.

Fase 2: Het gematigde eiwitdieet
Dit is de tweede fase van uw dieet. Het zakje voor 's avonds wordt vervangen door één maaltijd met mager vlees, gevogelte of vis.

Fase 3: De strenge overgangsfase
Dit is de derde fase van uw dieet. Naast de avondmaaltijd, voeren we tijdens deze fase het ontbijt opnieuw in. De zakjes voor zowel het ontbijt als de avondmaaltijd worden vervangen door een normale maaltijd.

Fase 4: De matige overgangsfase
Dit is de vierde fase van uw dieet. Vanaf nu stappen we over op 2 normale maaltijden en een ontbijt. De zakjes voor het ontbijt, de lunch en avondmaaltijd worden vervangen door normale maaltijden.

Fase 5: De onderhoudsfase
Om uw huidige gewicht te kunnen behouden, gaat u tijdens deze laatste fase op zoek naar een evenwicht tussen de opname van voedingsmiddelen en uw en uw energieverbruik.

Extra begeleiding
Extra begeleiding bij het afvallen is bij Torso Finis mogelijk door dermotherapie (bindweefsel massage), spierstimulatie (krachttraining), U.C.W. (ontgifting), laconium (therapeutische warmtecabine). Deze behandelingen voeren overbodige vetten op de juiste plaatsen van uw lichaam af.

 Klik hier voor onze tarieven.

Direct reserveren »

Referenties

Hedwig, Asten
12:57 16-10-2018
Ik hoorde van een kennis dat ze met Prodimed veel afgevallen was, ze vertelde dat het goed vol te houden was. Ook hoorde ik van haar dat je leert om je eetpatroon te veranderen en dat je als je, je daaraan houdt, niet bang hoeft te zijn voor je het jojo-effect. Ik heb gedurende het volgen van het dieet de dermotherapie behandelingen gehad en na
het dieet ook nog, al onderhoud. Omdat ik al snel resultaat zag was het dieet goed vol te houden, vooral vanaf fase 3.
En wat betreft de behandelingen.. verbluffend, het resultaat!! Ik voel me fit en zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel. Ik ben zeer tevreden en ook trots, want ik had eindelijk mijn oude gewicht en figuur weer terug en je kon niet eens zien dat ik een bevalling achter de rug had. Op de begeleiding is niets aan te merken. Twijfelt u nog? Stoppen met twijfelen en gewoon beginnen, want succes is ECHT verzekerd!!.
Heleen, Someren
12:56 16-10-2018
Via internet ben ik in contact gekomen met Torso Finis. Omdat ik zoekende was naar een oplossing voor mijn overgewicht. Wat heel nadelig was voor mijn gezondheid en veel invloed had op mijn dagelijks leven. En bezigheden zoals sporten en werk. Ik heb onderbegeleiding van de Voedingsdeskundige mijn streef gewicht behaalt, en ben super tevreden. Ik ben uitstekend tevreden over de goede ondersteuning van het Torso Finis team. Motiverende periode waar ik me steeds prettiger bij ging voelen en veel complimenten uit de omgeving kreeg. Ik voel me zelfverzekerder, minder snel moe, weet bewuster met voedsel om te gaan. Heb sindsdien minder lichamelijke klachten zoals Hoofdpijn, maagpijn en buikkrampen. Mij advies; Laat u goed informeren vooraf!