Flow & Active

Torso Flow & Torso Active
Bij zowel Torso Flow als Active wordt er voornamelijk aan de 3B’s (Buik-Billen-Benen) gewerkt maar dan wel spelenderwijs. U doet in deze les honderden sit-ups zonder dat u het zelf echt merkt en zonder dat u uw rug of nek belast.

Torso Flow is een mengeling van lichaamsoefeningen voor de 3B's, yoga-oefeningen en als afsluiting een welverdiende meditatie waarin je weer helemaal tot rust komt. Vandaar de naam. Het is een intensieve maar gemakkelijke les voor de 3B’s en door de tussentijdse yoga-oefeningen gaat het in een flow over naar een meditatie.

Een gevarieerde les waar u veel baat bij heeft, zowel mentaal al lichamelijk. Zoekt u net iets meer uitdaging dan een yogales, maar waardeert u ook de rust van yoga en meditatie dan is dit uw juiste bewegingssport. Wilt u graag eerst een proefles dan mag dat natuurlijk, deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Torso Active is actiever en meer voor diegene die zich jong voelt of wil blijven voelen. Ook hier staan de 3B’s als hoogtepunt bovenaan. U blijft de gehele les in beweging dus verbrandt u ook nog flink wat calorieën als extra bonus op een mooie strakke buik, billen en benen.

U gaat er heerlijk van zweten hoewel de oefeningen niet moeilijk zijn. Dat maakt het voor de afwisseling eens leuk om op een prettige manier te sporten en je figuur te verbeteren of te behouden.“De lessen Flow & Active geven me zoveel energie en dat maakt mijn drukke leven een stuk makkelijker”.  Anneloes Greijmans

Dit is mijn resultaat na 6 weken intensief Torso Active @ Torso Finis:Meldt u aan voor een gratis proefles en u ervaart zelf de energie en de ontspanning.
U mag voor de Torso Active lessen ook zelf een groepje mensen samenstellen om op vaste tijden de lessen te volgen met 6 tot 8 personen. Draag tijdens de les makkelijk zittende kleding en geen schoeisel.

Tot ziens in de les, coach Anneloes

Download hier meer informatie en huisregels over Torso Flow
Download hier meer informatie en huisregels over Torso Active
Klik hier voor onze tarieven.

Referenties

Angel
09:14 11-11-2014
Dankzij mijn vriendin bij torso finis terecht gekomen,
Na een leuke rondleiding zag ik dat ze er ook yoga gaven.
Nu inmiddels 4 lessen gehad en voel me na afloop heerlijk ontspannen!!
Anneloes, bedankt voor het heerlijk gevoel na de yogales!